Random image

Gerrie & Jan

Dit was ons tweede bezoek aan uw tuin en zeker niet zonder reden om deze bijzonder fraai aangelegde tuin nogmaals te bezoeken, werkelijk ongelofelijk zoals er over alles is nagedacht, en ook is toegepast, grote diversiteit en toch is alles in harmonie en als je van de mogelijkheid gebruik maakt om bepaalde gedeeltes van de tuin via een andere kant te benaderen zie je alles weer in een geheel ander perspectief en blijf je jezelf verwonderen voor hetgeen hier gerealiseerd is, vooral het vijver/water met beekloop gedeelte spreekt ons erg aan, een relaxt gedeelte van het geheel.
Helaas waren de weergoden ons op deze dag niet zo goed gezind (regen) ,en zijn we na anderhalf uur van de tuin genoten te hebben toch maar huiswaarts gegaan.
Kortom, een aanrader voor iedereen die interesse heeft in tuinen om eens een kijkje in deze tuin !!!
Onze welgemeende complimenten voor de realisatie voor dit paradijs op zich, met vriendelijke groet, en hopelijk tot ziens Gerrie en Jan.

Coby van Brakel

Hallo.
Wij hebben vandaag U mooi tuin bezocht .
We keken onze ogen uit na de prachtige bloemenpracht.
Er was een hoop diversiteit aan thema’s waar je met plezier door heen loop.
We komen zeker een keer terug maar dan wel in een andere tijd van het jaar wanneer er nog meer in bloei staat.
Groet Fam.van Brakel uit Renkum.

Theo

Theo en Ria uit Hazerswoude.
We hebben erg genoten van ons bezoek aan Klein Boskoop, ondanks dat we de paraplu’s nodig hadden. Duidelijke plattegrond met looproute waardoor je de tuin steeds anders beleeft. En alles perfect verzorgd. De grote verscheidenheid aan struiken en bomen in volwassen staat, is een duidelijke verwijzing naar de achtergrond van Sjaak, namelijk de boomkwekerij. En leuk van hem te horen dat hij als 21-jarige dit perceel grond al gekocht heeft. We komen graag nog eens terug in een andere periode van het jaar, benieuwd hoe de tuin eruit ziet als de bollen in bloei staan. Graag tot ziens.

Miranda

Op zoek naar de lavendelboerderij kwamen we deze tuin tegen. Wat een cadeautje! Elk hoekje is zo ontzettend mooi aangelegd en verzorgd. Op veel plekken zijn zitjes waar je even tot rust kan komen en al dat moois tot je kunt nemen. Werkelijk een paradijsje op aarde. Ik zeg: zien!

Sandra

Wat een geweldige tuin,veel te zien en alles in perfecte harmonie. Zeker de moeite van een bezoekje waard.

Familie R. van Asten

Wat een mooie tuin. Prachtig aangelegd. We hebben genoten van de prachtige bloemen, bijzondere struiken en bomen. Zeker een bezoek waard! We komen graag nog eens terug.

N.Beugeling

Vandaag geweest! wat een fantastisch mooie Tuin,erg genoten van alles wat er groeit aan planten en bloemen.Veel film opnamen gemaakt. ook goed toegankelijk voor rolstoel
gebruikers. wij komen zeker nog weer terug.

Aart Buurma

Onze wandelgroep Senioren van Welzijn Barneveld organiseert wekelijks een wandeltocht van ca. 6-8 km in of nabij de Gemeente Barneveld. Dit keer stond het buitengebied van Stroe op het programma, een wandeling die vanuit het dorp Stroe van start ging. Met de wandeling brachten we een bezoek aan de Kijk- en Wandeltuin Klein Boskoop. Bij de entree van de tuin werden we welkom geheten door Sjaak van Vliet. Hij vertelde over de uiteenlopende tuindelen, de bijzondere bomen en hoe de tuin vorm heeft gekregen. De rondgang die volgde was een paradijselijke beleving, zo mooi. Verrassend is het iedere keer bij een ander tuindeel aan te komen met een eigen begroeiing en sfeer. Zelf sprak me de recent aangelegde Boomspiegeltuin erg aan, als ook het Rosarium, Bostuin en de Waterloop. Opvallend zo verzorgd alles er uitziet. Het hoeft geen betoog dat de reacties over het bezoek vanuit de wandelgroep bijzonder positief waren. We zijn Sjaak en Ellen van Vliet bijzonder erkentelijk dat we zo laat in het seizoen nog terecht konden. Nogmaals hartelijk dank!
Afsluitend wil ik laten weten dat we met 40 wandelaars de tocht liepen, opgedeeld in 4 groepen. Het is in Stroe heerlijk wandelen over rustige landwegen in een mooie landelijke omgeving met als hoogtepunt ‘Klein Boskoop’.
Aart Buurma, coördinator wandelgroep Senioren Welzijn Barneveld.

Christianne

Wat een leuke, creatieve verzameling van allerlei planten!
Als je door de tuin wandelt zie je de afkomst van de tuinman. Een kweker in hart en nieren en nog altijd zeer actief. Je kan met een route het hele perceel bekijken en als je de ‘baas’ tegen het lijf loopt vertelt hij je enthousiast graag wat bijzonderheden over zijn kijktuin.
Met gepaste trots laat hij, de net dit jaar gepote, tulpen zien, de bijzondere gele magnolia, de hele collectie rozen en de perken met nieuwe soorten.
Je raakt niet snel uitgekeken en ik kom zeker nog een keer terug om te genieten van het sfeertje in Klein Boskoop.

Van Christianne Beldman uit Enter

Klein Boskoop in Stroe

Het gastenboek is sinds vandaag weer online & up to date. Vanaf heden kunt u weer uw verhaal in ons gastenboek plaatsen!
Excuses voor het ongemak!