Random image
Random image

Links

Van Vliet New Plants

Het oorspronkelijke bedrijf van Sjaak van Vliet dat nu met dezelfde passie door zijn zoon Sander wordt voortgezet. Van Vliet New Plants.

Lavendelboerderij Granny’s Bouquet

Granny’s Bouquet is een voor Nederland unieke lavendeltuin in het kleine dorpje Stroe op de Veluwe. De naam Granny’s Bouquet komt van een nieuwe lavendelsoort die precies aansluit bij onze lavendeltuin. In onze tuin kunt u zelf de geur van Granny’s Bouquet en verschillende andere lavendelsoorten ervaren. In de pluktuin kunt u naar hartelust bloemen plukken en zo uw eigen boeket samenstellen. Tenslotte kunt u in onze theeschenkerij genieten van een lekker kopje koffie of thee, met vers appelgebak. Lavendelboerderij

Groei & Bloei Barneveld

Sjaak is bestuurslid bij Groei & Bloei Barneveld. De fijnste tuinvereniging van Nederland! Kijk voor meer informatie op www.barneveld.groei.nl.

De Beukenhof

Een andere tuin die een bezoek meer dan waard is De Beukenhof in Barneveld. Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.beukenhof.info.

Restaurant de Landing

Lekker uit eten na een uitgebreide wandeling door de tuin. Bezoek restaurant de Landing in Stroe. Kijk voor meer informatie op www.restaurantdelanding.nl.